Over ons

APK en reparatie- en onderhoudswerkzaamheden

Teneinde overal in Europa een hoge verkeersveiligheid te bewerkstelligen is het verplicht te worden je auto eens in de zoveel tijd te laten controleren. Deze controle, de Algemene Periodieke Keuring (APK) genoemd dient te worden uitgevoerd door een autobedrijf dat door de RDW is erkend. Dat is het geval voor Neggers Auto’s.

Wij kunnen daarom de APK keuring in Valkenswaard voor je verrichten. Hoewel je met deze controle periodiek laat controleren of je auto iets mankeert kan het geen kwaad om ook reguliere onderhoudsbeurten uit te laten voeren. De APK blijft uiteindelijk maar een moment opname. Door jouw auto goed te laten onderhouden voorkom je dat je veel geld kwijt bent aan reparaties. Mocht het toch zover komen, dan kunnen we de reparatiewerkzaamheden ook op ons nemen.

Verkoop van occasions

Ben je op zoek naar een nieuwe auto? Onze autogarage te Valkenswaard verkoopt occasions. Wij gaan regelmatig op zoek naar auto’s die we in kunnen kopen. Deze kunnen we vervolgens aan jou doorverkopen. Occasions zijn tweedehands auto’s. Voor deze auto is dus al eerder een kentekenbewijs afgegeven.

Ons autobedrijf te Valkenswaard is zeer zorgvuldig met het inkopen van auto’s. Al onze occasions zijn daarom van hoge kwaliteit. We hebben een groot aanbod aan occasions, van diverse merken. Neem gerust contact met ons op of kom langs om ons aanbod te bekijken.

 

Occasions

Vind je droomauto! Bij Neggers Auto’s hebben we een breed aanbod aan occasions te Valkenswaard. Neem contact op of kom langs om het aanbod te bekijken en vindt jouw droomauto!

autoservice veldhoven

Service

Loopt je auto niet meer lekker om wat voor reden dan ook? Wij zorgen er voor dat jij weer veilig de weg op kunt. Welke auto je ook hebt, in welk formaat of van welk merk dan ook.

Autobedrijf veldhoven

Over ons

Rick Neggers heeft van zijn passie zijn beroep kunnen maken. Rick zet zijn klanten centraal, is eerlijk en hanteert korte lijnen.

Bovag garantie

Mobiliteitsgarantie

Met de Mobiliteitsgarantie van AutoFirst bent u bij pech altijd weer snel op weg.

Lees meer
Bovag garantie

Banden

Zomerbanden, Winterbanden, All-Seasonbanden en banden hotel.

Lees meer
Bovag garantie

Onderhoud

Bij ons kunt u terecht voor alle onderhoud aan auto’s van alle merken.

Lees meer
Bovag garantie

Occasions

Betrouwbare occasions bekijk ze op de website of in onze showroom

Lees meer